certs and award page banner.jpg
white gradient.png
white gradient.png

Onze certificaten

CERTIFICATEN

Wij zijn trots op onze luiers en verzekeren dat ze zacht zijn voor bengels hun billetjes. We zijn altijd op zoek naar de meest innovatieve aanpak om onze producten te maken en hebben er hard voor gewerkt om gecertificeerd te geraken door OEKO-TEX en Dermatest, maar ook door "Bio-checked" te zijn op non-glysofaat. Bovendien zijn we ook dierproefvrij & veganistisch.

Dermatest -geleid door Dr. Voss labaratoria in Duitsland- is een onafhankelijk dermatologisch testprogramma dat toegewijd is aan het onderzoek en de evaluatie van allergenen en huidreacties. De Dermatestzegel certificeert dat resultaten aantonen dat het product vrij is van contactallergenen en reactoren bij gesensibiliseerde vrijwilligers in gecontroleerde tests. De Dermatest certificeert dat onze luiers perfect geschikt zijn voor jouw bengels delicate huid.

 OEKO-TEX’s Standard 100 certificatie is een van 's werelds bestgekende labels voor textiel dat getest wordt op schadelijke stoffen. Om de "Standaard 100"-certificatie te verkrijgen, moet elk onderdeel van onze luiers grondig getest worden op schadelijke stoffen en moeten ze gegarandeerd onschadelijk bevonden worden in menselijke ecologische termen. Bij het testen op materialen, neemt OEKO-TEX momenteel zowel gereguleerde materialen als nog niet gereguleerde materialen in overweging. En de lijst wordt jaarlijks geactualiseerd!

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. PETA is gefocusd op het terugschroeven van dierenproeven in labaratoria en in de voedsel-, kleding en entertainmentindustrie. Onze PETA-certificatie verifiëert dat er geen dierenproeven worden gedaan op onze ingrediënten, formules of afgewerkte producten, waardoor onze producten dierenproefvrij en veganistisch zijn.

BioChecked™ is een certifiactieprogramma door derden dat gepassioneerd is door het behouden van hoge standaarden omtrent gezonheids- en milieubewustzijn bij het maken van producten. BioChecked™ Non-Glysofaat certificeert dat onze producten regelmatig getest worden door een ISO 17035 geaccrediteerd laboratorium om te verzekeren dat ze geen sporen bevatten van Glysofaat (pesticiden). De test die door deze fabrieken wordt gevoerd kan Glysofaat tot op de kleinste hoeveelheid opsporen, zodat we er zeker van kunnen zijn dat er geen schadelijke stoffen in onze luiers terechtkomen.

Ons harde werk werd beloond...

PRIJZEN

We streven er voortdurend naar om voorop te lopen in onze branche en geloven sterk in het opbouwen van betekenisvolle relaties met zowel onze klanten als leveranciers.
Na 3 jaar heeft het harde werk zijn vruchten afgeworpen en zijn we vereerd dat we de volgende prijzen hebben ontvangen:

Coles Non-food leverancier van het jaar 

AU Coles, 2019

EY Ondernemer van het jaar​

NZ Winnaar Productencategorie, 2019​

Lazada & Redmart Lancering van het jaar

SG Winnaar Mama & Babycategorie, 2019

Australische Schadevrij Award

AU Finalist Schadevrij product, 2019

OHbaby! Product Award

Zilveren winnaar, 2018