Wipe on Stool Hero_NL.jpg

SENSITIVE Doekjes

Sensitive Wipes@300x.png

Onze sensitive doekjes zijn dik, zacht, biologisch afbreekbaar en werden ontwikkeld met het oog op de babyhuid. Onze doekjes zijn perfect voor het opruimen van die kleine (en niet zo kleine) puinhoopjes.

Wat maakt onze doekjes zo geweldig?

Onze doekjes bevatten extracten van aloë, kamille en granaatappel en zijn gemaakt met een 99% natuurlijke formule. Hierdoor zijn ze rustgevend en zacht voor de gevoelige huid. Ze zijn speciaal ontwikkeld om pH-gebalanceerd, vrij van geurstoffen en hypoallergeen te zijn! Onze doekjes zijn ook dermatologisch getest met het oog op de huid van jouw kleintje. Probeer ons uit, vind ons leuk!

Onze doekjes bevatten...

Chamomile@300x.png

KAMILLE

Kamille is een natuurlijke ontstekingsremmer en wordt vaak gebruikt om huidirriterende stoffen te kalmeren en te neutraliseren.

Pomegranate@300x.png

GRANAATAPPEL

Granaatappel is rijk aan vitamine C en andere antioxidanten en helpt op natuurlijke wijze bij het bestrijden van huidontsteking.

Aloe@300x.png

ALOË

Aloë wordt toegevoegd om de huid van uw baby te hydrateren en te kalmeren, waardoor het vocht vasthoudt. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen.

 
 

KERNEIGENSCHAPPEN

Onze doekjes zijn ontworpen om perfect te zijn voor die bengelbilletjes, met een formule die 99% natuurlijk is. Ze zijn gemaakt van biologisch afbreekbare stof, zijn dierproefvrij en veganistisch. Bovendien bevatten ze geen schadelijke stoffen. Bekijk de belangrijkste eigenschappen die onze doekjes zo geweldig maken!

NL_WipesDiagram.png
 

INGREDIËNTEN

Ingredients list_NL-12.png

GESAMTERGEBNIS: 12

DURCHSCHNITTLICHES RATING DER EWG: 1.20

 

EWG score

De Environmental Working Group (EWG) is een non-profitorganisatie die zich richt op de bescherming van de gezondheid van mens en milieu. Hun ingrediëntenscore-systeem meet de veiligheid van persoonlijke verzorging en cosmetische producten en helpt jou en je gezin te beschermen tegen agressieve chemicaliën.

56pc wipes_NL_Front_45652.png

De EWG-ingrediëntenscore wordt geschaald van 1 (weinig bezorgdheid) tot 10 (veel bezorgdheid). Bepaalde ingrediënten zoals Aqua (water) krijgen een score van 0.